Handelsbetingelser

 

Generelle oplysninger

Lulu lashes and beauty
Jersie Solvænge 17
2680 Solrød Strand

Betaling

Lulu Lashes and Beauty modtager betaling med Visa og Mastercard.
Betaling vil først blive trukket på din konto, når den fysiske vare afsendes.

Alle beløb er i DKK. danske kroner og er inkl. moms.

Lulu Lashes and Beauty bruger en godkendt betalingsserver via betalingsportalen Clearhaus, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol, og er ej heller tilgængelige for Lulu Lashes and Beauty (lululashes.dk). Det betyder, at din data er sikret, og at dine informationer ikke kan aflæses af andre udefrakommende.

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld fortrydelsesret på varer købt via vores hjemmeside, med mindre anden aftale fremgår.
Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 dage efter købet, og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Fortrydelsen 

Meddelelsen skal gives pr. mail på mail@lululashes.dk I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Medsend udfyldt standardformular, som findes nederst på denne side.

Returnering

Eventuelle returneringsomkostninger står modtager af produktet selv for.
Ved returneringen er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind, og du bærer risikoen for varens tilstand indtil modtagelse.

Varens stand ved returnering

Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. Du mister også fuld fortrydelsesret, hvis forseglingen på varen er brudt.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne beløbet.
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen, medmindre du inden da har fremlagt tydeligt dokumentation, og/eller hvis andet er aftalt.

Varen skal sendes retur til:
Lulu Lashes and Beauty
Jersie Solvænge 17
2680 Solrød Strand

Varen kan også afleveres, ved fortrydelse af købet, efter aftale.

Hvad skal sendes med retur?

Du skal vedlægge en kopi af din faktura samt den udfyldte standardformular, som findes nederst på denne side.

Reklamationsret – Hvis der er noget galt med varen

Når du handler på lululashes.dk, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du i tilfælde af en reklamation kan få varen ombyttet, repareret, pengene tilbage eller afslag på prisen, da du købte den, afhængigt af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationsretten er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller af anden skadelig adfærd. Reklamationsretten kan være begrænset af varens naturlige holdbarhed. Varens holdbarhed fremgår på emballagen. Det er et krav ved benyttelse af reklamationsretten, at du kan bevise, at varen er købt hos lululashes.dk.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?

Reklamation skal foregå indenfor “rimelig tid og ret”, efter du har opdaget manglen ved varen.

Klageadgang

Hvis du vil indgive en klage over dit køb, skal du henvende dig til Lulu Lashes and Beauty via e-mailadresse: mail@lululashes.dk. Hvis det ikke lykkedes os at finde en løsning, kan du indgive en klage, hvis betingelserne herfor er opfyldt.

En klage over en vare eller tjenesteydelse kan indgives til Nævnenes Hus, Mæglingsteamet for Forbrugerklager, Toldboden 2, 8800 Viborg via Klageportalen for Nævnenes Hus. Mæglingsteamet vil forsøge at løse tvisten ved mediation, og hvis det ikke lykkes at finde en løsning, kan du indbringe klagen for Forbrugerklagenævnet.

Det er som udgangspunkt en forudsætning for at klage, at varen eller ydelsen, som du vil klage over, har kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. For klager over tøj og sko skal prisen som udgangspunkt være mindst 720 kr. Beløbsgrænserne kan blive ændret. Du skal betale et gebyr for at få klagen behandlet.

Mæglingsteamet for Forbrugerklager
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.naevnenshus.dk


Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform. Platformen findes her: http://ec.europa.eu/odr.

Standardformular

Denne formular udfyldes kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende, og vedlægges returnerede varer:

-Til
Lulu Lashes and Beauty
att: Louise Ullerup
Jersie Solvænge 17,
2680 Solrød Strand
E-mailadresse: mail@lululashes.dk

–Jeg/vi meddeler herved, at jeg/vi ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min/vores købsaftale om følgende varer/levering af følgende tjenesteydelser.
–Bestilt den/modtaget den
-Ordre og/eller faktura nummer
-Forbrugerens navn(e)
-Forbrugerens adresse
-Forbrugerens underskrift(er) (kun hvis formularens indhold meddeles på papir)
-Dato 

Varer til profesionelle

Er produktet beskrevet som at varen er udviklet til professionel benyttelse, bør produktet / varen også kun benyttes af uddannede personer. Lulu Lashes and Beauty (Lulu Lashes and Beauty 41447648) påtager sig ingen ansvar ved ukorrekt håndtering og manglende uddannelse. Lulu Lashes and Beauty (Lulu Lashes and Beauty 41447648) forbeholder sig retten til at bede om dokumentation for relevant uddannelse. 

Handelsbetingelserne og div. politikker er sidst opdateret d. 12/10-2022